SSL
SSL

Fizetési és szállítási feltételek

A beérkezett megrendeléseket kettő-négy munkanapon belül futárszolgálattal szállítjuk, illetve személyesen is átvehetők. Személyes átvétel esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal!  A megrendelések feldolgozása munkanapokon 10-18 óráig történik. Megrendelését kétféle módon fizetheti: utánvétellel, melyet a futárnak kell az áru átvételekor fizetni, illetve banki előreutalással.

Amennyiben a rendelés során fizetési módként a banki előreutalást választja, kérjük, hogy a megrendelés teljes végösszegét (az esetleges szállítási díjjal együtt) az alábbi bankszámlánkra utalja:

Padlóstúdió Kft., Raiffeisen Bank - bankszámlaszám: 12011739-01453328-00100001

Kérjük, hogy az átutalás Megjegyzés sorában okvetlen tüntesse fel a megrendelése számát, amely a visszaigazoló emailben is megtalálható, különben nem biztos, hogy be tudjuk azonosítani a befizetést! Az összeg beérkezése után a választott módon juthat hozzá a megrendelt termékhez (személyes átvétellel vagy kiszállítással). Kérjük vegye figyelembe, hogy a banki átfutás miatt 1-2 órával hosszabb lehet a szállítási vagy a személyes átvételi idő.